Natdejting blir allting vanligare men det kan besta svart att navigera sig i appdjungeln

Natdejting blir allting vanligare men det kan besta svart att navigera sig i appdjungeln

Granssnitt

Granssnittet liknar kungen valdigt otaliga fason Tinder, pa samma metod sveper du gallande annorlunda profiler. Nar du satter upp ett konto forutsatter appen inte att du ar heterosexuell utan Bumble later dig personligen kora redan fran begynnelse vilket kon du ar intresserad fran. Det finns hejdlost ringa funktioner i appen och den ar uppemot an lattare an Tinder att inse sig kungen.

Utbud

Utbudet kungen Bumble ar nagot likt utbudet pa Tinder men det ar nagot farre personer som hanger dar. Bumble har ingen markerad malgrupp men du kan leta dig dit pro att dejta, pricka nya vanner eller natverka. Det valjer du nar du satter upp din profil och det ar enkel att skrida mellan de annorlunda lagena utan att ga miste matchningar. Det enda som kan sagas ar att det kanske ar vanligare att personer som beredvilligt utmanar traditioner finns pa Bumble ehuru det i heterosexuella matchningar enbart ar tjejen som kan skriva forst.

Matchning

Svep vanster forut att ej matcha och svep hoger pro att digga nagon. Nar du bra matchat med nagon inneha tjejen i en heterosexuell matchning 24 timmar pa sig att beratta, och efter att den forsta personen skrivit inneha den andra plus 24 timmar kungen sig att plita annars forsvinner matchningen. Om det ar en samkonad matchning kan bada parter plita inom 24 timmar och den andra har 24 timmar pa sig att respondera. Du kan ej beratta till personer du ej matchat med.

Preferenser

Nar det kommer till preferenser gar det att stalla in cirka likadan foremal som i de tidigare namnda apparna. Du far stalla in vilket kon du har, vilket kon du vill matcha med (killar, tjejer eller all) och du far stalla in aldersspann. Bumble later dig ej avgora stracka men allihopa som exempelvis bor i Stockholm dyker upp for den som bor dar.

Chatten

Chatten liknar grymt jatte- Tinders chattfunktion. Det ar en aning stressigt i begynnelse att inleda kommunicera med nagon men nar ni gott borjat pladdra kan du besta lugn.

Avlona och fa ut mer

Du kan antingen ladda ditt Bumble-konto med Bumble Coins som du kan konsumera forut att sparra upp extra funktioner sa som Superswipes (funkar gallande likadan satt som Tinders Superlike). Du kan tillika bringa Bumble Boost enar du ser vilka som gillat dig, du kan matcha igen med utgangna matchningar eller lagg till 24 timmar till innan matchningen gar ut.

Priset varierar avhangig gallande vilken bindningstid du valjer; en vecka kostar 79 kr/veckan, en manad kostar 215 kr/man, tre manader kostar 143 kr/man och 6 manader kostar 143 kr/man.

Andra appar du bor kannedom

Grindr ar en motesplats huvudsak for tillfalliga moten mellan homosexuella man. Dar far du upp profiler i ett rutnat. Om du klickar pa en person far du upp mer info om den och du kan sukta efter eller forfatta till personen. Det finns betydligt fler preferenser att rus i, bland annat sexuella preferenser, relationsstatus med mera.

Badoo ar ett harke av notiser, botar och langtar helt kanslan av att besta en serios plats. Det finns sa flertal annorlunda metod att interagera med varandra och funktioner att man blir yr. Jag vet inte hur Badoo lyckats men granssnittet gor samt att allting ser ut som spam och sjalv inneha svart att plocka till mej att all kungen bilderna ar riktiga manniskor for det verkar som att appen ar full av fejkkonton.

Happn forsoker uppmuntra till moten i nuet. Du far upp personer som befinner sig i din direkta nejd eller som du har passerat pa gatan. Pro att bringa ett konto plikt du koppla det till ditt Facebookkonto. Numera kanns det som att det ar hejdlost lite som hanger kungen Happn och jag jag tog bort appen domstol flinkt pro sjalv kande mig otrygg med att personer sa intill mig kunde se mig. Ur ett overfallsperspektiv ar konceptet en skroplig koncept.

The Good Ones motverkar fejkprofiler genom att du maste bemyndiga dig med Bank-ID nar du skaffar tjansten. I ovrigt liknar den kungen valdigt massa fason Tinder och Bumble dessutom ifall utbudet ar betydligt mer begransat. De ar ocksa klara med att de ar snabba kungen att plocka bort folk som inte beter sig respektfullt.

Motesplatsen gar att begagna fran en datamaskin men tjansten finns tillika som app. Tjansten marknadsfor https://kissbrides.com/sv/blogg/hur-man-far-en-postorder-brud/ sig jag som en trygg och serios dejtingsajt. Ifall du letar efter en fling eller ett tillfalligt mote nog motesplatsen inte ar riktigt position pro dig. Motesplatsen pushar hart kungen att det ar har som du hittar nagon att splittra livet men och inneha tillika som intervjuer med personer som funnit karleken. Som app ar dock tjansten lite dum och buggig men kan besta vard att betrakta in!

Match ar detaljerad son Motesplatsen ursprungligen en webbtjanst och betonar snarare seriosa och djupa relationer an snabba moten. Numera finns Match dessutom som en app. Utover att tillhandahalla en dejtingtjanst anordnar Match fysiska traffar som man kan ga kungen ifall man ar intresserad fran att ses personer fysiskt och inte via en app. Korrekt som Motesplatsen sa kan du lasa ifall personer som hittade den ratta via Match.

Leave a comment

Your email address will not be published.