Maste man ha tinder gold forut att se matchningar

Maste man ha tinder gold forut att se matchningar

Konsument under 28 ar betalar en aning, konsument kvar 28 ar betalar mycket. Plus ar faktiskt premium, men guld ar avsevart battre. Och om du vill fa det pa rak arm med en gang ska du satsa pa Platinum! Eller utfor du det? Vi ska testa dumpa lite sken sa att du inte tappar huvudet nar det galler Tinder-kostnader.

Fran inledning de goda nyheterna: Tinder ar vanligtvis sett ganska billigt och du kan hantera otaliga funktioner gratis. Detta inkluderar framfor allting de grundligt funktionerna som att svepa, matcha och racka meddelanden. Men ifall du vill ha mer behover du antingen ett Tinder Plus-, Gold- eller Platinum-medlemskap.

Plus och Gold ar enormt identiska varandra, och spann forsta anblicken kan man undra varfor det ens finns tva varianter arme. Visa oss ta av med Tinder Plus-medlemskapet forut tillfallet.

  • Dividera obegransat med likes
  • Valj din omrade fritt med ditt pass
  • Visa din profil endast pro de kvinnor du uppskattar
  • Ingen reklam
  • 5 Superlikes per dag gratis
  • Revise your last swipe if you made a mistake
  • Boosta din profil i 30 minuter (1 stig per manad)
  • Begransar din profils synlighet

Kostnaden varierar genast avhangig kungen din alder och hur lange du valjer abonnemanget.Om du bestammer dig forut att sammankoppla dig forut enkom en manad och ar kvar 28 ar alderstigen kommer du att fa en utgift pa (fran och med maj 2021) 16,49. Ifall du daremot valjer 12 manaders Tinder Plus och ar over 28 ar aldrad betalar du en engangsavgift kungen 80,04 euro.

Ifall du ar under 28 ar blir det billigare. Du betalar da for manadsmedlemskapet 3,91 euro och pro arsmedlemskapet 31,44 euro (alltsammans).

Tinder Gold innehaller allihopa funktioner fran Tinder Plus. Dartill finns det dock tvenne fler funktioner som amna gora matchmaking enklare forut dig. Du kommer att kunna kika dina basta likes, och du kommer aven att lite ett pa rak arm budskap nar du har fatt ett like.

Och hur sa kostar det? De ar typ massor dyrare om man jamfor med den lilla uppgraderingen. For Tinder Gold betalar du som brukare ovan 28 ar for den enda manaden redan 27,49 euro. Ifall du valjer att portrattera ett arsmedlemskap betalar du 129,72 euro. Om du ar yngre an 28 ar betalar du 7,99 euro pro en manad och 47,88 euro forut 12 manader. En avsevard avvikelse avhangig pa din alder!

Ett nytt kompletterande nyligen ar Tinder Platinum, en annan uppgradering av ditt medlemskap. Du kan enkom selektera Platinum om du redan har ett Tinder Plus- eller Tinder Gold-abonnemang. Exakta kostnader har annu inte slappts av Tinder. Det ar dock aterigen aldersberoende och beroende av ditt fordom medlemskap vad kostnaden kommer att bli.

Men va ar poangen med Platinum-funktionen egentligen, och ska du sla till arme? Med Platinum far du tillfalle att beratta till intressanta personer samt ifall de ej har gett dig en Like. Dessutom kan du kika till att du visas maximal upp i listan pro dina matchningar.

Tvungen man ha tinder gold for att kika matchningar

Den forsta funktionen inneha kritiserats hart fran vissa Tinder-anvandare. For fram till nu inneha Tinder fungerat sa att du enbart kunde lite meddelanden fran nagon ifall du forr hade gillat dem. Genast kan du dock dessutom atnjuta mail fran personer som du nog inte ens uppskattar.

Fragan ar fel mallos alldenstund det inte finns nagot generellt besked. Fragan borde besta: Ar det vart det pro dig att skissera ett medlemskap pa Tinder? Forut det beror helt kungen vad du riktig letar efter.

Soker du ett engagerat omstandighet? Vill du bli betuttad och ge allt? Da ar Tinder nog Venezuelan brudar mankemang portal pro dig.

Ifall du daremot vill pricka manniskor fran ditt kvarter, kanner for att chatta, vill swipa, ge superlikes och har alla alternativ, kan det besta vart att investera i Tinders premiummedlemskap.

For den klassiska Tinder-anvandaren ar Tinder Plus fullt tillrackligt. Men ifall du ar under 28 ar kostar ej ens Tinder Gold namnvart mer pengar. I det arme fallet kan du ta de tva specialfunktionerna och kora Gold-abonnemanget.

Var alert pa: Det blir precis billigt sarskilt om du valjer att ga for 12-manadersabonnemanget. Det dyraste ar stadse enmanadsversionen, oavsett din alder.

Det rader delade ordfoljder ifall det nya Tinder Platinum. Ar det vart den extra kostnaden for tvenne nya funktioner? Visa oss stalla fragan at andra hallet. Ifall en person ej har gett dig ett “Gilla” inneha hen antagligen en skal till det. Nog ar du ej hennes typ, du ar pro mossig, forut ung eller helt spartanskt inte sympatisk. Det kan ske och det ar principen med Tinder.

Men nu, tack vare Tinder Platinum, om du har opportunitet att avsanda meddelanden till den har personen anda, baksida av underben hoppas du da pa? Att hon angrar sitt beslut att ej bidra dig ett “gilla” och nu tycker att du ar fantastisk fastan allting? Sannolikheten ar liten.

Forstas tvungen du jag fastsla ifall det ar vart kostnaden pro dig. Men i de flesta fall, ifall du ej har nagot megaargument pro varfor du ar den basta matchningen i appen samt utan en Like, kommer meddelanden utan en Match inte att forsla dig jatte- langre.

Vanligtvis sett ar kostnaden pro Tinder billig, forutsatt att du ej ar aldre an 28 ar. Tinder sorterar sin malgrupp valdigt hart har.

Det ar valkant att aldersfokus ligger mellan 18 och 25 ar. Allihopa som ar kvar 28 ar faller utanfor snittet. Som en effekt av detta tvungen dessa medlemmar betala mer i och med de ar svarare att matcha. Sa, for alderstigen forut Tinder? Inte pro aldrad, men inte langre i domstol demografisk kluster. Ej helt rattvist, men matt mot priserna pro andra portaler ar samt kostnaden forut Tinder-anvandare ovan 28 ar fortfarande typ resonabel. Sa om du vanligtvis anvander Tinder ar det avgjort vart investeringen!

Baksida av underben ar nagra bra alternativ till Tinder?

Arme ar var oversikt kvar de basta apparna forut att bli kar eller for att ha lustigt pa portratt sikt.

Leave a comment

Your email address will not be published.