Hur man arbetar med Tinder Top Picks

Hur man arbetar med Tinder Top Picks

Kan sjalv titta pa mojliga matchningar utan att protokollfora undertecknad gallande Tinder?

Vilka ar Tinders toppval? Va ar den arme nya funktionen som lanserades kungen Tinder? Vill du ha det? Amna du anvanda den? Det arme ar all fragor som svavade runt pa kontoret haromdagen och det foll pa undertecknad att respondera.

Sa hur sa ar Tinders toppval? De ar utvalda option utvalda fran en algoritm som bast lampade pro dig. Vet du hur Netflix sammanstaller brudar span data ifall hur sa du tittar kungen och lagger till i din upprakning och ger rekommendationer baserat gallande dessa uppgifter? Det har ar ungefar synonym men med manniskor istallet pro TV-program.

Toppval

Tinder anvander filter som jobbtyp, hobbyer, intressen eller utbildning forut att kora ut nagra profiler fran massorna. Den lagger till data fran ditt svepbeteende pro att skapa en (forhoppningsvis) korrekt bild fran vad du letar efter. Tanken ar att bemastra var tillta matthet pro att svepa och selektera nagra profiler ur forpackningen pro att visa dem pro dig.

Tinder sorterar sedan ut all denna data i kategorier med etiketter som ”Kreativ” eller ”Aventyrare”. Sa om du tycker om kvallar med rattfram mikrofon eller skriver poesi, kommer du sannolikt att kika uppsjo fran kreativa typer. Eller om du ar en mountainbikecyklist eller surfare, ar chansen stor att du kommer att kika Adventurer.

”Vi vet att det finns mumsigt om fisk i havet, men sang oss besta arliga, du vill granska de som passar din smak och ar mest intressanta for dig. Picks ar det nyaste tillagget till Tinder Gold-upplevelsen, designat for att lyfta fram dina mest svepvarda potentiella matchningar och hur sa som far dem att sticka ut – allting i ett frascht nytt format. Nar allting kommer cirka, ibland finns det helt spartanskt inte till fyllest massa timmar kungen dygnet pro att halla check gallande ditt svepspel. Vi visar dig dina rostning dagligen – och antaga oss, vi vet hur man valjer dem.

Detta innebara att data du lagger till i din egen tinder-profil innebar att du kommer att kategoriseras kungen motsvarighet metod. Med hjalp av ovanstaende kriterier kommer fotografer att vara kreativa medan bergsguider kommer att vara aventyrare och sa framat.

Du kommer att kika mellan fyra och tio toppval per dag och de andras varenda 24:e timme. Du kan kopa fler Top Picks i forpackningar ifall 10, 20 eller 30 ifall du inte kan fa tillracklig fran dem.

Hur man anvander Tinder Top Picks

Forut att komma at Tinder Top Picks plikt du besta en Tinder Gold-prenumerant. Det ar bara tillgangligt for betalande anvandare just genast sa du tvungen vara i klubben for att konsumera det.

  1. Valj din upptacktssida fran Tinder.
  2. Valj den lilla diamanten langst upp pa skarmen.
  3. Vanda sida genom dina toppval och svep, Super Gilla eller hur sa du tycker passar.

Urvalet och de forsta atgarderna kommer att vara desamma som ett vanligt Tinder-val. Du kan interagera med de olika metoder som star till ditt forfogande pundare kungen hur avsevart du uppskattar personen.

Den andra sidan av Tinder Top Picks ar hur det kommer att begagna din personligt profil for att kategorisera dig. Ifall du inte har besokt din profil pa ett tag kan det vara ett bra tillfalle att gora det nu med ett oga kungen hur du kommer att figurera i Toppval.

Innan du skriver om din profil, kontemplera kvar vilken slag du vill synas i eller vad som bast beskriver dig. Om du vill bli listad som spelman, kommer du att behova yppa musik eller instrument i din profil. Om du vill bli en aventyrare maste du sade aventyrssporter eller tidsfordriv i din profil. Om du vill vadja till Tinder Top Picks, kommer du att behova lagga mer kraft kungen an nagonsin forr!

Synonym bildregler bor galla med Top Pics som vanliga Tinder. Gor din primara bild bra. Fran dig allena, med ett knopp och axelskott, i farg, kladd i nagot fint. Var du gar darifran ar upp till dig. En stamningsbild, action eller situationsbild eller avbild. Va du an valjer, ringa det att aterkasta dig som person och du kommer inte att ga fjarran inkorrekt.

Tinder Top Picks kommer antingen att overklaga eller ej. Vissa folk kommer att idka samlag den tids- eller svepsparande aspekten fran den samtidigt andra inte vill att algoritmer styr deras leva. Det kraver ocksa extra anstrangning fran din blad for att kika till att din Tinder-profil beskriver dig adekvat och kommer att kategorisera dig adekvat pro nar du dyker upp i andras toppval.

Leave a comment

Your email address will not be published.